Haven Duinkerken - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van baseos - WaarBenJij.nu Haven Duinkerken - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van baseos - WaarBenJij.nu

Haven Duinkerken

Door: Bas

Blijf op de hoogte en volg

28 Juni 2010 | Frankrijk, Parijs

Moi,

Het weer in Frankrijk is zoals het hoort te zijn, niks te klagen dus.
Het is niet erg om een maand in de haven te liggen, 6 uur werken is zo voorbij, de rest van de dag heb ik vrij en ben ik vrij om te gaan en staan waar ik wil, ook op de wal.

Vorige week 2 verjaardagen gehad; 2nd Officer(Jonny) en Chief Officer (Chief)
en vandaag is onze HWTK jarig en 4 juli de AB/OT (David).

Het idee is om op 2 juli hier te vertrekken, koers richting Portsmouth
Anchorage (buiten de haven) en dan 4 of 5 juli naar de haven te gaan. Dus een paar dagen ankeren.
In Portsmouth gaat D/Cdt Alex naar huis, er komt een nieuwe Engelse D/Cdt aanboord en een Nederlandse leerling( blijft kort)
en dan uiteindelijk VAREN..

Takenboek schiet nog niet echt op, meeste komt door geen tijd.(Ik heb tijd zat maar kapitein en officiers niet) achja komt wel.

Voor degene die op school zitten, ik hoop dat je geslaagd of over bent!!!

en iedereen FIJNE Vakantie!!

Groeten Bas

PS Er zijn een paar foto's geplaatst.Een reactie is gewenst!!( heb ik ook wat te lezen)

• 29 Juni 2010 - 07:15

Jeanette Renting:

Hoi Bas, gelukkig vermaak je je goed.
    Goede reis naar Engeland.
    Liefs mama.

• 29 Juni 2010 - 08:34

Jaromir:

Hee Bas,

Mooi dat alles goed gaat daar! In Nederland is er nu een hittegolf. Ik kan er alleen niet van genieten, heb volgende week nog 5 tentamens. :(
    Veel plezier nog daar!

Gr. Jaromir